Verzenden

Zielsportret streeft er na zo snel mogelijk, binnen 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling, de bestelde producten te verzenden.
Van digitale producten zoals e-cursussen ontvang je binnen 24 uur de login en het wachtwoord.
Een een kracht amulet heeft een langere levertijd maar wordt normaal gesproken binnen 15 werkdagen geleverd.
Mocht je de bestelling met spoed willen ontvangen vermeld dit dan bij de opmerkingen, wij zullen dan proberen hier rekening mee te houden.

De producten worden zoveel mogelijk met brievenbuspost verzonden. De kosten voor verzending zijn afhankelijk van het artikel wat besteld wordt. 
Chakra engel: gratis
Kracht amulet: gratis
Krachtkaarten: € 3,- per bestelling
Giftbox: € 4,- per bestelling
Voor bestellingen naar het buitenland brengen wij extra verzendkosten in rekening.

Retouren

Ben je niet tevreden over het ontvangen product of had je andere verwachtingen van ons product, dan is retourneren geen enkel probleem. Meldt je retourzending vooraf aan via info@zielsportret.nl of gebruik het modelformulier herroeping in de algemene voorwaarden. Stuur het artikel wat je niet bevalt binnen 14 dagen na ontvangst, voldoende gefrankeerd retour naar onderstaand adres. Vermeld je naam, adres en woonplaats en je bankrekeningnummer. Zodra de retourzending bij ons binnen is wordt er beoordeeld of de producten in goede staat zijn teruggezonden. Is dit het geval dan wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk teruggestort. De kosten van retourzending zijn voor eigen rekening. Adres retouren: Zielsportret, Oenerweg 75, 8161 PL Epe.

Producten uit onze webshop die met specifieke (persoonlijke) kenmerken worden gemaakt (amulet, jij bent boek) zijn maatwerk, hiervoor geldt het herroepingsrecht niet. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.  

Ten aanzien van de e-cursussen en het online programma geldt dat na betaling gelijk de hele cursus beschikbaar komt. Zodra je inlogt in de cursus/het online programma accepteer je daarmee dat het recht op herroeping komt te vervallen. Na inloggen met de toegekende inlogcodes is de verkoop dus definitief.