blauwdruk-van-je-ziel-hand-met-uitdagingen

Ontdek in 10 weken jouw zielportret

jouw handleiding voor een leven zonder stress; een leven vanuit vrijheid, liefde en geluk!

Ontdek in 10 weken jouw zielportret

jouw handleiding voor een leven zonder stress; een leven vanuit vrijheid, liefde en geluk!

blauwdruk-van-je-ziel-hand-met-uitdagingen
blauwdruk-van-je-ziel-hand-met-uitdagingen

Ben jij er ook zo één?

wil jij altijd alle ballen hooghouden?
wil jij dat iedereen tevreden is?
wil jij alles perfect doen?
en vergeet jij jezelf daarbij?

Ja! Dan heb ik het tegen jou

Want wat als je één van die ballen laat vallen?
Nee ho even, ik meen het.
Hoe zou dat voelen voor jou?

Of erger nog, stel dat ze allemaal vallen?
Wat dan?
Ik weet natuurlijk niet hoe dat voor jou zou voelen, maar ik kan je wel vertellen wat dat met mij deed.

ongelukkig-op-de-bank

5 jaar geleden

daar zat ik dan boos, gefrustreerd en lamgeslagen als een lege zombie op de bank amper in staat voor mezelf te zorgen laat staan voor mijn gezin. 
Te moe om ook maar iets te kunnen.

En ja, ik heb er een behoorlijke tijdje vertoeft op die bank en ik werd er niet echt leuker van, iets met een kort lontje.
Door twee keer een lichte beroerte was ik mezelf niet meer. Ik probeerde nog een hele tijd te doen alsof maar uiteindelijk lukte dat zelfs niet meer.

Mijn lichaam gaf het op

Op een gegeven moment was het op
Mijn lichaam zei: je zoekt het maar uit. 
Ik kon niet meer goed praten en lopen was ook een crime. 
Ik was boos op mijn lichaam dat niet deed wat ik wilde. 
Ik zat zo vast in mijn hoofd door wat mij overkwam dat ik niet meer kon voelen.

Het was toch niet mijn schuld dat ik die Tia’s kreeg? Toch? 
Uiteindelijk viel het kwartje
Mijn jachtige manier van leven met de nodige portie stress droeg natuurlijk niet bij aan de situatie. Het moest anders, maar hoe?

Opnieuw beginnen

Hoe richt je je leven opnieuw in?
en waar moet je dan beginnen?

Ik heb aardig wat soul searching gedaan:
Wat kan ik nog?
Wat vind ik leuk?
Wie ben ik eigenlijk?

Ik heb altijd al wat met chakra’s gehad en het was wel duidelijk dat die van mij uit balans waren. Ik kwam in contact met de chakra numerologie en ontdekte dat het in mijn hoofd zitten, het rationele, bij mijn basis chakra hoort. Dat zou dus niet zomaar veranderen.

Ik besloot dat ik het om moest draaien en er iets positiefs van moest maken en zo begon mijn zoektocht. Ik wilde meer ontdekken over mijzelf en wat echt bij mij hoorde en via mijn geboortedatum en geboortenaam heb ik mijzelf in de afgelopen jaren opnieuw leren kennen.

soul-searching
soul-searching

Opnieuw beginnen

Hoe richt je je leven opnieuw in?
en waar moet je dan beginnen?

Ik heb aardig wat soul searching gedaan:
Wat kan ik nog?
Wat vind ik leuk?
Wie ben ik eigenlijk?

Ik heb altijd al wat met chakra’s gehad en het was wel duidelijk dat die van mij uit balans waren. Ik kwam in contact met de chakra numerologie en ontdekte dat het in mijn hoofd zitten, het rationele, bij mijn basis chakra hoort. Dat zou dus niet zomaar veranderen.

Ik besloot dat ik het om moest draaien en er iets positiefs van moest maken en zo begon mijn zoektocht. Ik wilde meer ontdekken over mijzelf en wat echt bij mij hoorde en via mijn geboortedatum en geboortenaam heb ik mijzelf in de afgelopen jaren opnieuw leren kennen.

gelukkig-op-de-bank

Gelukkiger leven!

Ondanks mijn beperkingen heb ik inmiddels weer plezier in het leven, heb ik mijn missie gevonden en zorg ik weer voor de mensen die mij lief zijn.

Ja mooi, maar wat heeft dat nou met mij te maken? Hoor ik je denken.

Als jij nu in de situatie zit waarin ik zat, wil ik graag mijn kennis met je delen en je helpen eruit te komen, maar nog liever wil ik jou helpen te voorkomen dat het ooit zover komt.

Jouw komst op aarde

Iedereen is met een doel, een set kwaliteiten en eigenschappen hier op aarde gekomen. Hoe meer jij je hiervan bewust bent en hoe dichter jij bij jezelf blijft, hoe makkelijker en mooier jouw leven is.

Het is mijn missie zoveel mogelijk mensenbewust te maken van wie ze echt zijn, welke kwaliteiten en eigenschappen er bij hen horen. In de hoop dat zij, als zij het goud van hun ziel hebben gevonden, op hun beurt weer anderen mogen inspireren

Is dit jouw leven?

àje bent op het punt aangekomen dat jouw leven wel wat aanpassing kan gebruiken

àjouw leven bestaat uit hollen en stilstaan, de hele dag druk met van alles en nog wat maar geen tijd voor
    jezelf
om zo echte waarde aan je leven toe te voegen

àje bent soms je zo moe dat er gewoon weg niks meer uit je handen komt

àhet lukt je zelfs niet meer om van de kleine dingen in het leven te genieten

àje bent je er helemaal klaar mee en wil je het leven weer voelen

àje bent geïnteresseerd in oude wijsheden en gelooft in een spiritueel bewustzijn

dan heb ik iets geweldig voor jou:

online programma "blauwdruk van je ziel"

Ontdek in 10 weken jouw zielsportret

jouw handleiding voor een leven zonder stress; een leven vanuit vrijheid, liefde en geluk!

In 10 modules kennis maken met jouw kwaliteiten en eigenschappen.

Het enige online programma dat eeuwen oude kennis vanuit verschillende stromingen en culturen:
       – Sjamanisme 
       – Maya
       – Chinese dierenriem
       – Egyptische mythologie
       – Christendom
       – Keltische bomenleer
       – Tarot
combineert met modernere inzichten zoals:
       – Kleurologie
       – Chakra numerologie
en jou zo kennis laat maken met al jouw kwaliteiten en eigenschappen;
de blauwdruk van je ziel

Je leert deze kennis gelijk toe te passen in je dagelijks leven door middel van:
♥  creatieve oefeningen 
♥  yoga
♥  meditaties
♥  visualisaties
♥  mindfulness
♥  begeleiding

voor een verandering in je leven zodat jij:
 moeiteloos jouw talent kan leren inzetten 
√ volledig tot je recht komt
√ leert keuzes maken
√ zelf aan het roer staat 
√ volledig het leven leeft waarvoor jij op aarde gekomen bent

voor een leven vol met oneindig veel:
√ passie
 liefde
 vertrouwen
 vervulling

Dit programma is uniek

Wat dit programma uniek maakt is dat het je helpt jouw eigenschappen en kwaliteiten (opnieuw) te ontdekken door middel van theorie en praktijk waarbij jij begeleid wordt en er tevens een groep met medecursisten is zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Voordelen van dit online programma

Waarom je dit online programma moet volgen om je eigenschappen en kwaliteiten te ontdekken?

je leert jezelf beter kennen, zodat jij meer energie krijgt en vaker met je kinderen kan ravotten
 je maakt kennis met verschillende manieren om te ontspannen en alle stress te laten voor wat het is
 je leert wat jou gelukkig maakt, en wie (jij zelf 🙂 )
 je maakt op een simpele manier kennis met spiritualiteit, met je beide beentjes op de grond
√ je krijgt ondersteuning (via een online community met Q & A sessies waarin je al je vragen kan stellen)
√ de verschillende modules zorgen ervoor dat je het programma moeiteloos doorloopt
√ je kan het geheel in je eigen tempo volgen, je kunt het zelfs in meerdere blokken opsplitsen
√ je kan alle informatie meerdere keren bekijken, voor als je toch een keer van het pad raakt

Let op: pak je kans en schrijf je nu in!

Tot 1 oktober 2021 zijn de deuren van dit programma gesloten.
Ben je geïnteresseerd om deel te nemen laat dat dan even via een mailtje of berichtje weten dan informeer ik je geheel vrijblijvend over wanneer je weer in kan stappen en tegen welk bedrag.

Opbouw van het programma

10 weken lang ontvang je elke week toegang tot een module in een online leeromgeving.

Elke module bestaat uit:
uitleg van het weekonderwerp
√ beschrijving van jouw kwaliteiten en eigenschappen vanuit jouw 
    geboortedatum of -naam 
eenvoudig oefeningen/opdrachten om het gelijk toe te
    kunnen passen in je leven

 

Module 1

thema
Aarden

onderwerp
Keltische boomhoroscoop

Module 2

thema
Verbinding met het universum

onderwerp
Westerse astrologie

Module 3

thema
Energie


onderwerp

Chinese jaar
Egyptische god

Module 4

thema
Hulptroepen


onderwerp

Engel
Totemdier

Module 5

thema
Natuurlijke tijd


onderwerp

Tzolkin

Module 6

thema
Verlangens


onderwerp

Kleurologie

Module 7

thema
Wet van de aantrekkingskracht

onderwerp
Zielsmotivatiegetal
Element

Module 8

thema
Balans


onderwerp

Chakra Numerologie

Module 9

thema
Ontwikkelpunten


onderwerp

Tarot

Module 10

thema
Overzicht


onderwerp

 Zielsportret

Speciaal voor jou

Dit programma hebt ik speciaal voor jou samengesteld zodat jij een einde kan maken aan:
* te veel gedachtes in je hoofd
* leven met stress
* geleefd worden
* geen voldoening voelen in je werk
* niet goed weten wie je bent
* gevoel hebben dat er meer uit het leven valt te halen

dus stop nu met

àgefrustreerd zijn
àangst hebben
àonzeker zijn
àje beperkt voelen
àvermoeid zijn
àverdrietig zijn

Waarom dit programma wel werkt

Met Zielsportret heb ik al meerdere mensen op weg mogen helpen naar een bewuster en fijner leven.
Zij hebben zulke mooie resultaten mogen boeken, dat blijkt ook wel uit wat zij over het online programma zeggen:

“nu ik mijn eigen zielsportret in boekvorm heb mogen ontvangen besef ik nog meer hoe waardevol de inzichten zijn die ik heb gekregen maar ook hoeveel plezier ik heb ervaren bij het uitvoeren van de opdrachten elke week. Ik heb minder stress en voel me zekerder over mijzelf. Ik heb enorme waardering voor jou en het programma dat jij hebt neergezet” 
Yvonne

‘ik kijk nu op een hele andere manier naar mezelf en weet nu dat ik het niet alleen hoeft te doen, dat ik altijd om hulp kan vragen aan het universum, de informatie uit het online programma kan je je hele leven met je meenemen en toepassen. Wat super waardevol en bijzonder is dit programma”
Ester

“ik ben zo blij dat ik deze online cursus heb gevolgd. Naast veel herkenning heeft de cursus mij het zelfvertrouwen gegeven om mijn verlangens nu echt in daden om te zetten”
Els

Ben jij mijn volgende succesvolle deelnemer?
Met dit online programma gaat het jou ook lukken. Het programma is geheel op jou persoonlijk afgestemd en stelt jou in staat een succesvol en waardevol leven te leven. Bovendien hoef je het niet alleen te doen. Vanuit de facebook groep zijn er medestanders en medevoelers. Samen delen is een toegevoegde waarde.

Wat jij bereikt met dit programma

Als jij de 10 modules van dit online programma volgt en alle opdrachten doet mag jij deze mooie resultaten verwachten:

♥ Jij bent je bewust van jouw kwaliteiten en eigenschappen, je hoeft je niet meer anders voor te doen dan je bent
♥ Je bent in staat om beter in balans te blijven, zelfs als je op 1 been staat
♥ Jij hebt jouw unieke kracht gevonden, die je mag inzetten voor jezelf en voor anderen
♥ Je weet wat jouw drijfveren zijn en waarom je bijvoorbeeld gek wordt van rotzooi om je heen
♥ Je hebt geleerd alle kennis toe te passen in je dagelijks leven; adem in, adem uit
♥ Je weet wanneer jij in je beste doen bent, en kan niemand jou nog klein krijgen
♥ Je hebt een uniek persoonlijk naslagwerk: jouw zielsportret, dat je nog vaker kan lezen of wat in na kan kijken

Laat deze kans niet schieten

Zelfs als je op dit moment wat minder tijd hebt, schaf het programma dan nu toch aan.

Je krijgt lifetime (zolang het programma blijft bestaan) toegang tot de online omgeving zodat je dit in je eigen tempo kan volgen op het moment dat het jou uitkomt (je mag starten op het moment dat het jou uitkomt. Wil je niet gelijk starten vermeld dat dan even bij inschrijving) en als 1 module per week voor jou te snel gaat doe je er 1 per twee weken of zelfs 1 per maand, alles is mogelijk, jij bepaalt. Door nu in te stappen profiteer je ook van alle toekomstige verbeteringen en aanvullingen. Super toch?

Veel gestelde vragen

Dit programma biedt je veel flexibiliteit en je kan het zelfs in meerdere delen opsplitsen.
Je ontvangt wekelijks een nieuwe module. De ene module zal iets meer tijd kosten dan de andere. Je bent er ongeveer 1,5 tot 2 uur per week mee bezig. Je kan zelf bepalen welke oefeningen je wel of niet doet waardoor je zelf ook nog invloed hebt op de hoeveelheid tijd die het kost. Maar, in plaats van te denken aan hoeveel tijd het je kost kan je ook kijken naar wat het je aan energie, ruimte en positiviteit oplevert en ik garandeer je dat dit veel meer is dan de tijd die het je kost.

Nee zeker niet. Juist door het volgen van dit programma ga je op verschillende manieren kennis maken met jouw spiritualiteit. Zo kan je zelf bepalen wat het beste bij jou past. 

Ja, het programma is zo opgezet dat je geen technische kennis nodig hebt. Als je toch tegen problemen aanloopt kan je jouw vraag altijd in de facebookgroep stellen.

Ja dat kan. Stuur een mail of klik op het chat icoon op de pagina dan neem ik contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Ja dat is mogelijk.
Je kan dit programma in twee of drie maandelijkse termijnen betalen. De eerste voor aanvang van het programma en de tweede 1 maand na de start (evt derde termijn 2 maanden na de start). Stuur mij even een persoonlijk bericht dan regel ik dit voor jou.
Maar let op, op het moment dat de tweede/derde termijn niet op tijd betaald wordt vervalt de toegang tot de rest van het programma.

Als je tot hier gekomen bent met lezen is dat niet voor niks. Twijfel je toch nog of dit wat voor jou is? Dan adviseer ik je dit programma niet aan te schaffen. Je bent er op dit moment nog niet klaar voor en dit programma is ook niet voor iedereen geschikt, want als je niet bereid bent om er zelf ook moeite voor te doen of niet echt gemotiveerd bent zal het je niks brengen. Kom terug als je zover bent of zoek een ander programma dat beter bij jou past.