Mijn verhaal

Hoi, ik ben Mariska en ik wil je graag meenemen op een stukje van mijn levenspad.
Een aantal jaren geleden werd mijn tot dan toe rustige leventje ineens in de war geschopt. Ik kreeg een Tia (lichte betoerte).
De gevolgen hiervan wilde ik niet accepteren en ik ben gewoon doorgegaan. Op een gegeven moment kwam ik tot stilstand, ik werd zo vermoeid dat ik letterlijk niks meer kon.

Door de Tia was ik al prikkelgevoelig geworden en door de vermoeidheid kwam ik de deur bijna niet meer uit. Ik miste het plezier in mijn leven, het ging op routine vanuit mijn hoofd en niet vanuit mijn hart. Totdat ik besloot dat ik er helemaal klaar mee was. Ik wilde het leven voelen!

Ik ben toen hulp gaan zoeken. Eén van de dingen waar ik tegen aan liep was dat ik alles vanuit mijn hoofd beredeneer. Als je dat doet leef je niet vanuit je hart. Ik kwam er via de chakra numerologie achter dat dit bij mijn basislading van mijn geboortedatum hoort. Dit inzicht triggerde mij en ik ben mij steeds verder gaan verdiepen in alle informatie en wijsheden die mij meer konden leren over mijzelf met als uitgangspunt mijn geboortedatum en geboortenaam. Het resultaat: mijn eigen zielsportret.

Mariska:

"als weegschaal ben ik altijd bezig met het creëren van evenwicht
en met blauwe hand 3 als tzolkin zonnezegel en toon wil ik graag mensen vooruit helpen."

Hierdoor veranderde het vervolg van mijn verhaal; ik leerde mijn kwaliteiten opnieuw kennen en kon van daaruit andere keuzes maken en werken aan mijzelf. Inmiddels heb ik mijn beperkingen geaccepteerd en beletten ze mij niet langer om een mooi en vreugdevol leven te hebben.

Ik wil mijn verhaal en alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan graag delen, maar door mijn beperkingen gaat dat niet zo makkelijk. Om dit toch te kunnen realiseren krijg ik hulp van een aantal enthousiaste mensen. Hierdoor is het voor mij mogelijk om te doen wat ik graag doe en wat ik leuk vind: anderen helpen en inspireren. Als ervaringsdeskundige ken ik als geen ander de processen waar je doorheen gaat en wat dit met je doet. Hoe fijn is het als er iemand is op wie je terug kan vallen als je wel wat hulp kan gebruiken. Ik loop ik graag een stukje met jou mee en help je nieuwe inzichten te verkrijgen, zodat jij je daarna verder kan ontwikkelen en een leven vol vervulling mag leven. 

Ik gun jou je eigen zielsportret. Jij ook? 

Een liefdevolle groet,
Mariska