Dagportret

Oude wijsheden:
Op het dagportret treft je alle oude wijsheden aan die je informatie geven over de datum van die dag. Alle kenmerken samen vormen de woorden die de energie van die dag weergeven. Van deze woorden maak ik dagelijks een tekst die deze energie verwoordt.

Achtergrond informatie:
Op deze pagina tref je informatie aan over de afbeeldingen die je in het dagportret ziet. Naast een beschrijving van ieder onderdeel kan je hier ook een beperkte beschrijving van de bijbehorende kenmerken vinden.

Dagportret:
Het dagportret zelf kun je dagelijks vinden op facebook of instagram. Het getoonde dagportret van 1-6-2018 is een voorbeeld als illustratie.

Datum energie:
Elke datum heeft zijn eigen energie en van elke datum is er een dagportret te maken. Wil jij graag voor een bijzondere datum een dagportret ontvangen dan kan ik die voor je maken. Neem dan contact met mij op.

Geboorteportret:
Wil jij een portret van jouw geboortedatum maken en zo zelf ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn om je hiermee verder te kunnen ontwikkelen schrijf je dan nu in voor de gratis e-course:

Wil je meer weten over 1 van de onderwerpen van het dagportret klik dan op de bijbehorende afbeelding.

boomhoroscoop es   sterrenbeeld tweelingen    Tzolkin zegel en toon Witte tovenaar 10   Element lucht   Chinese jaar hond   Egyptische god seth   Engel Raphaël   totemdier edelhert   Basis chakra tymus   Kleurologie goud